Vakantiepark Hekkeland
Met sfeer van toen camping nog camping was... met de luxe van nu!

Pods en Woodlodges op ons vakantiepark

   

 

Heeft u altijd al eens willen kamperen maar geen zin in de rompslomp van een eigen tent opzetten en weer afbreken? Of bent u op zoek naar een verblijf/overnachting van 1 nacht...Dan bieden wij u de perfecte overnachting aan. Wij hebben 2 persoons Pods / Woodlodges  voor u klaar staan ons op de Park. U kunt gelijk een kopje koffie zetten en neer ploffen in heerlijke stoelen die ook in de Pod/ Woodlodge aanwezig zijn. Verder zijn de Pods /woodlodges . Slapen doet u op onze heerlijke box spring bedden die voorzien zijn van dekbedden.  Om het verblijf te optimaliseren kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van onze Grillkota die bij de Pos/Woodlodges staat. Hierin vindt u een gezellige zitruimte, om een grote ronde grill waar u heerlijk een maaltijd kunt bereiden. Ook staan hier koelkasten in.

Linnengoed kunt u zelf meenemen, huurt u dit via ons dan maken wij uw bedden op.

 

In het kader, met de luxe van nu!  verhuren wij onze 4 persoons tent met de ruimte voor 3 volwassen, zo heeft u ook voldoende bergruimte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij vertrek hoeft u alleen de Pod / Woodlodges netjes achter te laten. Schoonmaken doen wij.

> Klik hier voor meer informatie over onze Piramide tent, 3 persoons

>  Klik hier voor het huren van linnengoed

> Klik hier voor fietsenverhuur

Webdesign - StudioMsign                                                                Camping Hekkeland  - Molkenbosweg 16  - 8894 KJ -  Terschelling Formerum  - tel: 0562-448606

Pods