Vakantiepark  Hekkeland
Met sfeer van toen camping nog camping was... met de luxe van nu!

Nieuws

 

HET NIEUWE KAMPEREN in de 21 ste eeuw

The Pod

The Pod is een verhuur accommodatie, geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas, waardoor de Pod een gezellige sfeer uitstraalt. Voor de isolatie is gebruik gemaakt van schapenwol. Dankzij de gekozen materialen en het bijzondere ontwerp voelt een verblijf in The Pod avontuurlijk en geborgen tegelijk. Dit maakt het een ideale plek voor de minder ervaren kampeerder en wordt het kampeer gevoel voor de echte kampeerder, ook al is het zonder tent, behouden. Voor traditionele kampeerders en de moderne vakantieganger is The Pod een geweldige plek voor een lange of korte vakantie. (per nacht boekbaar vanaf 1 mei )

Sauna tuin en hottub .

In 2018 hebben we de saunatuin kunnen realiseren op ons park/ camping. Heerlijk prive de sauna afhuren met zn tweeën of vier personen en genieten van de rust die deze tuin uitstraalt . Wel even reserveren natuurlijk.

Nieuw in 2017

Vanaf dit seizoen betaald u nooit teveel aan electra, wij gaan gebruik maken van een infinitief systeem om de meterstanden uit te lezen en u betaald gewoon het Kwh bedrag.

Dus weinig aan weinig stroom verbruik.

 

Webdesign - StudioMsign                                                                Camping Hekkeland  - Molkenbosweg 16  - 8894 KJ -  Terschelling Formerum  - tel: 0562-448606