Vakantiepark Hekkeland
Met sfeer van toen camping nog camping was... met de luxe van nu!

Kamperen op onze camping     

 

Kamperen met je eigen tent of caravan.

De camping is ingericht voor tenten, caravans en kampeerauto’s en is toegankelijk voor gezinnen en stellen. De tenten staan op twee ruime velden opgesteld, samen met de tour-caravans en eventueel campers. Onze camping is kleinschalig en erg rustig. U vindt bij ons dan ook geen recreatieteam op de camping. Maar buiten onze camping is voor minmaal 6 weken vertier te boeken. Dus heerlijk rustig voor uw tent op onze camping verdiept in een boek .......of lekker in de sauna tuin helemaal prive genieten van sauna of hottub in de volledig afgesloten tuin.

 

Volledig ingerichte tent huren

Bij ons kunt u een volledig ingerichte tent huren.Waar u zelf om moet denken is een slaapzak verder zal een theedoek en een kussen belangrijk zijn. De tent staat klaar als u aankomt en kunt u gelijk van uw vakantie gaan genieten bij ons op de camping.( van 8 juni tot 23 juni Oerol)

 

Mini Tipi

Tijdens de Oerol staan bij ons zes mini tipi’s (2 pers )waar alleen een luchtbed in ligt en lekker tijdens het festival je vertier kunt zoeken en op onze camping weer heerlijk kunt bijtanken en slapen. Er staan twee tuinstoelen bij en koken kan evt in onze

Grillkota waar we een elektrische kookplaat in hebben gezet en een waterkoker voor je kopje thee of koffie.

 

 

 

> Klik hier voor meer informatie over onze Piramide tent, 3 persoons

 

                                                               Camping Hekkeland  - Molkenbosweg 16  - 8894 KJ -  Terschelling Formerum  - tel: 0562-448606

Pods